OPL ARCHITECTEN // 030 251 10 05 // INFO@OPLARCHITECTEN.NL // MALIESINGEL 38 UTRECHT THE NETHERLANDS
Blog post

UITBREIDING OPL ARCHITECTEN

TOEKOMSTBESTENDIG EN VEELZIJDIG

Per 1 januari 2018 zijn OPL architecten/re-designers en Kist Hustinx Architecten samengegaan. De inkomend partners, Joost Kist en Maarten Hustinx, vormen zo samen met Flip Luger, Mario Witteveen en Mariska Verkleij een groter, sterker en vooral veelzijdiger team. Een kruisbestuiving van lange ervaring en jonge onbevangenheid, die OPL toekomstbestendig maakt.

Met bevlogen ontwerpers die durven te zoeken naar het beste ontwerp in schoonheid, bruikbaarheid en duurzaamheid, maar ook bouwtechnisch en economisch verantwoord en goed beheersbaar. Die de dialoog binnen het team en met de opdrachtgever niet schuwen om met elkaar de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren.

Het vernieuwde OPL architecten/re-designers bestaat uit zeventien architecten, projectleiders, technisch ontwerpers en office management. Sinds 1948 gevestigd in Utrecht en werkzaam door heel Nederland.

OPL architecten/ re-designers ontwerpt nieuwe gebouwen en transformeert bestaande. Van woningen, winkels en kantoren, tot openbare gebouwen en complexe bedrijfspanden, zowel op binnenstedelijke locaties als in nieuwbouwomgevingen. Van grote multifunctionele complexen tot kleine gebouwen. Nieuwbouw, transformaties, renovaties en monumenten: OPL ontwerpt slimme, heldere gebouwen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving en die blijven boeien.