OPL ARCHITECTEN // 030 251 10 05 // INFO@OPLARCHITECTEN.NL // MALIESINGEL 38 UTRECHT THE NETHERLANDS
Blog post

VACATURE ARCHITECT

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

ARCHITECT M/V (40u) 

Je bent als zelfstandig ontwerper verantwoordelijk voor de uitwerking van concepten, het ontwerp en de detaillering van meerdere projecten, in zowel utiliteitsbouw als woningbouw, nieuwbouw, renovatie en transformatie, door heel Nederland. In verschillende projectteams werk je hierbij samen met architecten, projectleiders en bouwkundigen binnen ons bureau. Daarnaast heb je externe contacten met opdrachtgevers, overheden en andere bouwpartners.

Wij bieden een dynamische functie in een breed speelveld van opdrachten en veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een professionele werkomgeving.

Wij vragen een opleidingsniveau van TU of AVB, circa 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring, en vaardigheid in VectorWorks, SketchUp en SU Podium. Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voldoe jij aan deze criteria en ben je een talentvol en bevlogen ontwerper, een snelle en gedegen beslisser in ontwerpvraagstukken, een teamspeler en goed communicatief vaardig?

Stuur dan je (Nederlandstalige) sollicitatie met c.v. naar:

OPL architecten/re-designers, t.a.v. Flip Luger, postbus 2448, 3500 GK Utrecht of via e-mail naar flip.luger@oplarchitecten.nl