OPL ARCHITECTEN // 030 251 10 05 // INFO@OPLARCHITECTEN.NL // MALIESINGEL 38 UTRECHT THE NETHERLANDS
Blog post

VACATURE REVIT MODELLEURS

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar

REVIT MODELLEURS

Je bent iemand met een gedegen bouwkundige achtergrond met een affiniteit voor 3D tekentechniek. Je werkt zelfstandig of in teamverband projecten uit en coördineert deze met onze architecten en projectleiders (welke je tevens zult assisteren). Daarnaast heb je externe contacten met diverse bouwpartners. Het is dus van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je weet hoe een 3D model in elkaar zit en je bent in staat overzicht te houden. Je hebt een gemotiveerde instelling en je streeft naar het leveren van topkwaliteit.

Wij vragen minimaal HBO-opleiding of -ervaringsniveau, circa 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van utiliteits- en/of woningbouw en transformatie, vaardigheid met werkmethodiek 3B van Autodesk Revit en BIM alsmede kennis van bouwtechniek, bouwproces en regelgeving. Eventuele ervaring met Arkey kan een pré zijn.

Wij bieden jou een dynamische functie in een breed speelveld van opdrachten en veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een professionele werkomgeving. Verder een prima honorering en dito secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Architectenbureaus.

Herken je jezelf in het bovenomschreven profiel en ben je een talentvol revit modelleur, een teamspeler en zowel sociaal als communicatief vaardig ? Stuur dan je sollicitatie met c.v. naar

OPL architecten/re-designers, t.a.v. Mario Witteveen, postbus 2448, 3500 GK Utrecht of per e-mail  mario.witteveen@oplarchitecten.nl