OPL ARCHITECTEN // 030 251 10 05 // INFO@OPLARCHITECTEN.NL // MALIESINGEL 38 UTRECHT THE NETHERLANDS
Blog post

VACATURES PROJECTLEIDER EN REVIT MODELLEUR

Wij vinden het belangrijk en inspirerend om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het werk-, leef- en woongenot van iedereen die te maken krijgt met onze ontwerpen. Nu en in de toekomst.Wij geloven dat wij onze (professionele) opdrachtgevers kunnen helpen om succesvolle oplossingen te vinden voor hun vastgoedvraagstukken en deze haalbaar te maken. Dat doen we door hún vraag voorop te stellen bij het aanwenden van ons vakmanschap, onze maatschappelijke betrokkenheid en onze liefde voor architectuur.

Wij ontwerpen nieuwe gebouwen en transformeren bestaande. Van woningen, winkels en kantoren, tot openbare gebouwen en complexe bedrijfspanden, zowel op binnenstedelijke locaties als in nieuwbouw­omgevingen. Van grote multifunctionele complexen tot kleine gebouwen. Nieuwbouw, transformaties, OPL ontwerpt slimme, heldere gebouwen, die bijdragen aan een duurzame leefomgeving en die blijven boeien.

Als deze opvattingen je aanspreken en als je denkt dat je ons team met jouw kwaliteiten kunt versterken, dan nodigen wij je graag uit om te reageren op onze vacatures voor

PROJECTLEIDER 

Je bent als zelfstandig projectleider verantwoordelijk voor de uitwerking van meerdere projecten. Daarnaast heb je ook een belangrijke projectmanagementtaak vanaf het definitief ontwerp tot en met de directievoering en eindoplevering. Je werkt samen met architecten en bouwkundigen binnen ons bureau. Natuurlijk heb je ook veel externe contacten met opdrachtgevers en andere bouwpartners.

PROFIEL

 • minimaal HBO-opleiding of –ervaringsniveau
 • enige jaren ervaring op het gebied van utiliteits- en/of woningbouw en transformatie
 • ervaring met werkmethodiek 3B van Autodesk Revit en BIM
 • grondige kennis van bouwtechniek, bouwproces en regelgeving
 • communicatief
 • zelfstandig
 • teamspeler
 • analytische denk- en werkwijze
 • flexibele instelling
 • in staat om in een nuchtere en pragmatische bureaucultuur te kunnen werken

 

WIJ BIEDEN

 • een dynamische functie
 • veel ruimte voor eigen initiatief
 • doorgroeimogelijkheid
 • een prima honorering en dito secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Architectenbureaus.

 

REVIT MODELLEUR   

Je bent iemand met een gedegen bouwkundige achtergrond met een affiniteit voor 3D tekentechniek.

Je werkt zelfstandig of in teamverband projecten uit en coördineert deze met onze architecten en projectleiders (welke je tevens zult assisteren). Daarnaast heb je externe contacten met diverse bouwpartners. Je weet hoe een 3D model in elkaar zit en je bent in staat overzicht te houden. Je hebt een gemotiveerde instelling en je streeft naar het leveren van topkwaliteit.

Wij vragen minimaal HBO-opleiding of –ervaringsniveau, circa 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van utiliteits- en/of woningbouw en transformatie, vaardigheid met werkmethodiek 3B van Autodesk Revit en BIM alsmede kennis van bouwtechniek, bouwproces en regelgeving. Eventuele ervaring met Arkey kan een pré zijn.

Wij bieden een dynamische functie in een breed speelveld  van opdrachten en veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een professionele werkomgeving. Verder een prima honorering en dito secundaire arbeidsvoorwaarden conform de  CAO voor Architectenbureaus.

Interesse ? Stuur dan a.s.a.p. je sollicitatie met c.v. naar

OPL architecten/re-designers, t.a.v. Mario Witteveen, postbus 2448, 3500 GK Utrecht of per e-mail  mario.witteveen@oplarchitecten.nl