OPL ARCHITECTEN // 030 251 10 05 // INFO@OPLARCHITECTEN.NL // MALIESINGEL 38 UTRECHT THE NETHERLANDS
Blog post

VACATURE REVIT MODELLEUR(S)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met

REVIT MODELLEUR(S)

Je bent iemand met een gedegen bouwkundige achtergrond met een affiniteit voor 3D tekentechniek. Je werkt zelfstandig of in teamverband projecten uit en coördineert deze met onze architecten en projectleiders (welke je tevens zult assisteren). Daarnaast heb je externe contacten met diverse bouwpartners. Het is dus van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je weet hoe een 3D model in elkaar zit en je bent in staat overzicht te houden. Je hebt een gemotiveerde instelling en je streeft naar het leveren van topkwaliteit.

Je hebt minimaal HBO-opleiding of –ervaringsniveau, circa 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van utiliteits- en/of woningbouw en transformatie, vaardigheid in Autodesk Revit alsmede kennis van BIM, bouwtechniek, bouwproces en regelgeving.

Wij bieden jou een dynamische functie in een breed speelveld  van opdrachten en veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een professionele werkomgeving. Verder een prima honorering en dito secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Architectenbureaus.

Herken je jezelf in het boven omschreven profiel en ben je een talentvol revit modelleur, een teamspeler en zowel sociaal als communicatief vaardig ?

Stuur dan je sollicitatie met c.v. naar

OPL architecten / re-designers, t.a.v. Mario Witteveen

mario.witteveen@oplarchitecten.nl